Gå til
tilmelding

OM ALTINGET SOMMERMØDE

ALTINGET SOMMERMØDE

10.-12. JUNI 2020

Om Altinget Sommermøde

Altinget har udviklet et alternativ til Folkemødet 2020, Altinget Sommermøde, som skal holde liv i den demokratiske samtale, indtil Folkemødet vender tilbage til Allinge i 2021.

Over tre dage samler vi politikere, virksomheder, foreninger og andre relevante aktører til debat, dialog og politiske udmeldinger.

Altinget-koncernen har fra begyndelsen været dybt engageret i Folkemødet både som medie, vært på Ledelsesscenen og ikke mindst som ejer af Grønbechs Hotel i hjertet af Allinge.
Vi havde altså svært ved at forestille os en juni uden at dedikere ekstra plads til den demokratiske samtale, som jo er kernen i Folkemødet, og samtidig essensen af Altingets mission.

Altinget Sommermøde afvikles live på scenen i Altingets Gård i København, hvorfra alle taler, debatter og andre arrangementer kan opleves gratis:
- live på Altinget.dk og Altingets Facebookside
- som video og podcast
- på TV2 News, der sender alle partiledertalerne
- på dk4’s dab- og tv-kanal

Sommermøde programmet
Vi vil i samarbejde med vores partnere præsenterer et alsidigt program, der stiller skarpt på aktuelle politiske emner.

Altinget Sommermøde kommer til at indeholde taler, debatter, interviews og underholdende indslag. Man kan blandt andet opleve partilederne holde den politiske sommertale, som de skulle have holdt på Folkemødet.

Derudover skaber vi interaktion mellem politikere, virksomheder, organisationer, foreninger og Sommermødets deltagere gennem vores digitale kanaler.

Sommermødets grundsten
Altinget Sommermøde er rundet af dialog og samarbejde.

Vi er opsatte på at indgå partnerskaber med både organisationer, virksomheder og andre medier, så Altinget Sommermøde udvikles og afvikles med en så stor alsidighed og involvering som overhovedet muligt.

Vi tror på, at vi på den måde kan give vores deltagere og partnere en langt bedre oplevelse.

Gratis og åben for alle

10.-12. juni 2020

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472, København K, Gården

Sæt dagsorden til Altinget Sommermøde 

Vær indholdspartner til Altinget Sommermøde og afhold jeres eget arrangement på Altinget scenen i 30-60 min. med eget tema.  

Interesseret i at høre mere?

Kontakt:
Mads Anker Holt Sørensen
Partnerskab og Event, Altinget
E: [email protected]
T: 51 28 51 10

Tilmeld dig nyhedsbrev om Altinget Sommermøde

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag vigtige informationer om Altinget sommermøde. Nyhedsbrevet ophører med at udkomme, når Altinget Sommermøde er afviklet.


Accepter betingelser