Gå til
tilmelding

Arena er Altinget og Mandag Morgens live-afdeling

Vi vækker journalistikken og samfundsdebatten til live, samler ledende beslutningstagere og stiller skarpt på aktuelle emner.

Ny inspiration
og viden

Styrk dit
netværk

Toneangivende
oplægsholdere

Konferencer

Vis alle

Masterclass og uddannelser

Vis alle

Uddannelse

Public affairs - Efterår 2023

Start: 25. oktober 2023 kl. 10:00

Uddannelse

Public Affairs i kommunerne - Efterår 2023

Start: 23. november 2023 kl. 10:00

Virtuelle events

Vi udarbejder og afvikler virtuelle events i mange formater. - Altid med øje for at skabe den mest engagerende deltageroplevelse. Her kan du læse mere om nogle af de formater, vi har udviklet. Præcis hvilke digitale elementer og greb som passer bedst til hvert specifikt event, finder vi sammen en god løsning på.

Digital konference

Den digitale konference giver mulighed for et større reach, digital brugerinvolvering og at samle mange på tværs af geografi og tid. Samtidigt generes en rigdom af indhold, der kan efterproduceres til mindre videofilm for konferencens deltagere, eller måske netop dem, der ikke kunne deltage.

Hybrid konference

Den hybride konference er eventet, som både har et fysisk og digitalt ben. Hvor det giver nerve og engagement, at der er et fysisk publikum til stede, og hvor mange flere kan følge med på et livestream.

Webinarserie

Med en webinarserie, er det muligt at afholde webinarer af høj kvalitet, der sætter jeres viden og faglige bidrag i scene på en nemt tilgængelig og effektiv måde. Vi bidrager gerne med sparring omkring tilrettelæggelse af indholdet, eller stiller en moderator til rådighed, hvis det er det, der er brug for.

Læs mere om vores virtuelle events her