Bliv
kontaktet

Uddannelse

Altingets uddannelsespolitiske netværk er en mulighed for at møde nøgleaktører i den danske uddannelsessektor og erfaringsudveksle med ligesindede. I netværket undersøger vi tendenser på uddannelsesområdet og diskuterer hvad sektoren har brug for i fremtiden. På netværksmødet inviterer vi altid en videnperson, der trækker linjerne op og præsenterer vigtige pointer. Herfra er det afgørende at medlemmerne gennem dialog får lejlighed til at dele viden og hente inspiration.

Mødeleder

Netværkets faste mødeleder er Anja Bo. Anja har flere års erfaring som journalist og har været studievært på Deadline og TV 2 Nyhederne. Anja har gennem en lang årrække beskæftiget sig med uddannelsessektoren og har stor erfaring med konferenceledelse. Herunder har hun ledet uddannelses- og forskningsministeriets Uddannelsesmøde.

Program

25/5-2023

Første uddannelsespolitiske døgnmøde: Kortere videregående uddannelser

Mere information følger. 

Kragerup Gods, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby, kl. 12:00-13:00

22/8-2023

Udflytning af videregående uddannelser

Mere information følger

Altinget, Stortinget, kl. 9:30-12:30

30/10-2023

Flere internationale studerende?

Mere information følger.

Altinget, Stortinget, kl. 9:30-12:30

13/12-2023

Gløgg og uddannelsespolitik: Dimensionering på Humaniore

Mere information følger.

Ubbes Vinhandel, kl. 13:00-17:00

8/2-2024

Kritisk tænkning i forskningen

Mere information følger.

Altinget, Stortinget, kl. 9:30-12:30

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Altingets uddannelsespolitiske netværk. Udfyld derfor kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører fra forskellige hjørner af uddannelsesdanmark.

Ved at udfylde dine oplysninger til højre kan du derfor komme på en foreløbig liste over potentielle medlemmer.

Et medlemskab dækker 5 netværksmøder herunder et årligt døgnmøde. Deltagergebyret er kr. 24.995,- ex. moms for alle møderne inkl. fuld forplejning.


Accepter betingelser