Bliv sponsor

BIDRAG: Støt Civilsamfundets Videnscenters arbejde med at kapacitetsopbygge og sikre videndeling i det danske civilsamfund.

(OBS: Det er mere end et år siden, denne artikel er blevet redigeret. Vær derfor opmærksom på, at dele af indholdet kan være forældet)

Vil du være med til at skabe større effekt af civilsamfundets arbejde ved at gøre viden, erfaringer og redskaber alment tilgængelige? 

Altinget Civilsamfund søger samarbejdspartnere og sponsorer til Civilsamfundets Videnscenter, så vi fortsat kan øge vidensniveauet hos alle dele af civilsamfundet.  

Kontakt os og hør mere om mulighederne
På Civilsamfundets Videnscenter skaber vi bedre forudsætninger for samarbejder, letter tung administration i organisationerne, skaber gode rammer for inddragelse og anvendelse af frivilligt arbejde, inspirerer til nye finansieringsmuligheder, nye projekter og styrker organisationernes politiske dagsordner.  

Vi skaber derved en større effekt af civilsamfundets projekter og fungerer som en nonprofitleverandør af konkret, anvendelig viden og erfaringer til civilsamfundet i Danmark.  

Civilsamfundets Videnscenter fungerer endvidere som en samlende platform, hvor flere relevante aktører fra foreninger og fonde såvel som kommuner, stat og virksomheder finder sammen om løsningerne på vores samfundsudfordringer. Som sponsor på Civilsamfundets Videnscenter kan jeres organisation derfor opnå helt unikke eksponeringsmuligheder.  

Kontakt seniormedierådgiver Tommy Rauff-Manco på [email protected] eller telefon 3119 2839, hvis du er interesseret i at høre nærmere om mulighederne for at blive sponsor for Civilsamfundets Videnscenter.  

Kort om os
Civilsamfundets Videnscenter blev lanceret i 2017 med støtte fra Tuborgfondet. Aktiviteterne i videnscentret er løbende blevet udbygget, og videnscentret har redaktionel uafhængighed. 

Tuborgfondet og sponsorer har ingen indflydelse på artikler og andet, der bliver bragt af videnscentret. Læs mere om Civilsamfundets Videnscenter her.  

 

Civilsamfundets Videnscenter er støttet af Tuborgfondet

Forrige artikel Videnscenteret Live Videnscenteret Live Næste artikel Sager der Samler: Coronakrisen har åbnet vinduet for mere fællesskab og større deltagelse Sager der Samler: Coronakrisen har åbnet vinduet for mere fællesskab og større deltagelse
Er der også ballade i din kolonihave - eller i din lokalforening?

Er der også ballade i din kolonihave - eller i din lokalforening?

TV2-serien ”Balladen om kolonihaven” demonstrerer elegant, hvad der udspiller sig i de små forpligtende foreningsfællesskaber, som Danmark er opbygget af. Foreningsliv bygger i høj grad på mennesker med engagement, passion, fagligheder og følelser. Det foregår i vores dyrebare fritid, og derfor går bølgerne ofte højt, for der kan være meget på spil. 

Ung, ny og NGO-leder: 'Ny bog giver hjælp og råd'

Ung, ny og NGO-leder: 'Ny bog giver hjælp og råd'

Når man lander sit første lederjob i en NGO, måske i en ung alder, følger der mange opgaver med, som ikke stod i jobopslaget. Det tager bogen 'Sagens Kerne' fat på med råd fra to, som har prøvet turen på egen krop. De rammer helt plet, lyder det fra en, der netop står i situationen.

Ngo’er kan også høste store fordele af kunstig intelligens

Ngo’er kan også høste store fordele af kunstig intelligens

ChatGPT og andre kunstig intelligens-redskaber bliver hele tiden både nemmere, bedre og billigere, så det er ikke bare forbeholdt de store organisationer. Til gengæld er der både praktiske og etiske faldgruber, man skal holde sig for øje, siger konsulent i branchen Christian Sophus Ehlers. Han har for længst selv taget den nye teknologi i brug.

Håbløshed og vrede driver klimaaktivisterne

Håbløshed og vrede driver klimaaktivisterne

Det er vrede og frustration over alt for lidt handling i klimakrisen, der driver aktivisterne i Den Grønne Ungdomsbevægelse. Men et spændende miljø med kreative arbejdsformer og en flad struktur skader heller ikke.

Vildt sommervejr og klimakrise puster til engagement i organisationerne

Vildt sommervejr og klimakrise puster til engagement i organisationerne

Skovbrande på Rhodos, varmerekorder i Sydeuropa og et knastørt dansk forår. Klimakrisen har erobret dagsordenen, både i medierne og hos en række organisationer. Flere af dem, som har sat klima højt på dagsordenen, beretter om flere aktivister, men også om et emne, som påvirker organisationernes ståsted og måde at virke på.

Betændt arbejdsmiljø er det beskidte vasketøj, som ingen civilsamfundsorganisationer ønsker at hænge offentligt til tørre

Betændt arbejdsmiljø er det beskidte vasketøj, som ingen civilsamfundsorganisationer ønsker at hænge offentligt til tørre

Der er mange grunde til, at emnet er svært at tale om: Blandt andet frygt for dårlig medieomtale eller at blive fyret. Men tavshed gør samtidig problemet svært at løse. Det kom frem, da centrale civilsamfundsaktører på Bornholm debatterede dårligt arbejdsmiljø – et emne som desværre forbliver lige så hot som den danske sommer indtil nu, også selvom Folkemødet er slut for i år.

Festivalsommer lige om hjørnet: I år er der frivillige nok

Festivalsommer lige om hjørnet: I år er der frivillige nok

Sidste år havde flere festivaller og de foreninger, der tjener deres penge dér, problemer med at få frivillige nok. Men i år er de frivillige tilbage, lyder det fra Skive Festival, som holdes her i weekenden, og fra Boldklubben Fremad Valby, som arbejder for Roskilde Festival. Men det har krævet en ekstra indsats.