Her er de bedst lønnede embedsmænd i Erhvervsministeriet

Syv mænd og fire kvinder fra Erhvervsministeriet er blandt de 100 bedst lønnede embedsfolk på Slotsholmen. De fem er ansat i Finanstilsynet. Se hvem de er i denne gennemgang. 

Departementschef Michael Dithmer er den bedst lønnede embedsmand i Erhvervsministeriet. I 2021 var Michael Dithmers samlede løn på 2.478.940 kroner, hvilket samtidig gav ham en placering som den tredje bedst lønnede embedsmand i landets ministerier. Arkivfoto. 
Departementschef Michael Dithmer er den bedst lønnede embedsmand i Erhvervsministeriet. I 2021 var Michael Dithmers samlede løn på 2.478.940 kroner, hvilket samtidig gav ham en placering som den tredje bedst lønnede embedsmand i landets ministerier. Arkivfoto. Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-HansenKatrine Falk Lønstrup

Sammen med Skatteministeriet er Erhvervsministeriet det ministerium, som har flest embedsmænd blandt de 100 bedst lønnede embedsmænd i landets ministerier og styrelser. 

De to ministerier har nemlig hver især 11 embedsfolk med på top 100-listen. 

Dermed klemmer Erhvervsministeriet og Skatteministeriet sig lige ind foran Finansministeriet, der har 10 ansatte blandt de 100 bedst lønnede embedsfolk. 

0:000:00