Følg B 18 At opdatere skolesikkerhedsberedskabsplanerne og udarbejde undervisningsforløb om Muhammedkrisen til brug i undervisningen i folkeskolen
(Børne- og Undervisningsministeriet)


Fremsat af: Mette Thiesen (MF (DF)), Jacob Mark (MF, gruppenæstformand (SF)), Karina Adsbøl (MF (DD), 4. næstformand, Folketingets Præsidium), Helena Artmann Andresen (MF (LA)), Lise Bertelsen (MF (K)), Alex Ahrendtsen (MF (DF), medlem, Nationalbankens repræsentantskab), Marianne Bigum (MF (SF), formand for 2030-netværket, ordfører for bl.a. EU, global klimapolitik, natur og udvikling)
Ministerområde: Børne- og Undervisningsministeriet
Status: 2. behandling
2/6
2023

Salen: Undervisningsforløb om Muhammed-krisen

Eventuelt: 2. (sidste) behandling af forslag til folketingsbeslutning om at opdatere skolesikkerhedsberedskabsplanerne og udarbejde undervisningsforløb om Muhammedkrisen til brug i undervisningen i folkeskolen (B 18).

1/6
2023
10/5
2023
1. BEHANDLING

Salen: Opdatering af skolesikkerhedsberedskabsplanerne og undervisningsforløb om Muhammedkrisen

1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om at opdatere skolesikkerhedsberedskabsplanerne og udarbejde undervisningsforløb om Muhammedkrisen til brug i undervisningen i folkeskolen (B 18).

17/1
2023
FREMSAT

Lovforslag: B 18 (Børne- og Undervisningsministeriet)

Forslag til folketingsbeslutning om at opdatere skolesikkerhedsberedskabsplanerne og udarbejde undervisningsforløb om Muhammedkrisen til brug i undervisningen i folkeskolen.