Om  
Louise Laursen Lindhagen

Konservativ storyteller stiller op til Folketinget

Hun har tidligere været borgmesterkandidat for partiet. Nu er storytelleren Louise Lindhagen Konservatives nyeste kandidat til Folketinget. 

Jarl Viktor Schultz

Den tidligere konservative borgmesterkandidat, Louise Lindhagen, vender tilbage til politik. Denne gang som De Konservatives kandidat til Folketinget i Sjællands valgkreds.

Det oplyser hun i en pressemeddelelse.

Louise Lindhagen, der tidligere har arbejdet for Bendt Bendtsen i Europa-Parlamentet, valgte i 2018 at indstille sit politiske engagement, da hun startede sin egen virksomhed, hvor hun arbejder med kommunikationsrådgivning og storytelling.

Hun fremhæver sine erfaringer fra erhvervslivet og en bekymring for demokratiet som de afgørende faktorer for hendes beslutning om at vende tilbage til politik:

”Dét at drive min egen virksomhed har givet mig indsigt i flere områder, hvor der politisk skal arbejdes hårdt for at give erhvervslivet bedre vilkår. Samtidig er vi, set i lyset af regeringens coronahåndtering, nødt til værne om vores demokrati. I mine øjne går de to opgaver, bedre vilkår for erhvervslivet og et stærkere demokrati, hånd i hånd,” siger Lindhagen.

Hun peger, foruden erhvervspolitik og demokrati, på bæredygtig energi, uddannelse og Forsvaret som tre politiske emner, som hun vil arbejde for, hvis hun kommer i Folketinget. 

Fra kommunalpolitik til selvstændig
I 2017 var Louise Lindhagen spidskandidat for De Konservative i Guldborgsund, hvor hun fik syvendeflest stemmer i kommunen. Det rakte dog ikke til en plads i byrådet, da partiet ikke genvandt sit ene mandat.

Louise Lindhagen har tidligere arbejdet i Hjemmeværnets politiske sekretariat, som undervisningsassistent på Roskilde Universitet samt i Europa-Parlamentet for den tidligere konservative formand, erhvervs- og vicestatsminister, Bendt Bendtsen (K), hvor hun var med til at lægge fundamentet for Bendt Bendtsens genvalgskampagne i 2014.

Ud over at drive sin egen virksomhed underviser Louise Lindhagen også i kommunikation på Københavns Erhvervsakademi og er censor ved historiefaget på de danske universiteter.

Konservative satser øjensynlig stærkt på at få Lindhagen i Folketinget. Således fremgår det af en pressemeddelelse, at Louise Lindhagen senere på året også vil blive opstillet som kandidat til Folketinget i en anden sjællandsk kreds.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Louise Laursen Lindhagen

Selvstændig kommunikationsrådgiver, SkarptSprog.dk, projektleder, Folkemøde Møn, førstesuppleant, Næstved Byråd, Konservative
cand.mag. i historie og offentlig administration (Roskilde Uni. 2015)

0:000:00