Om  
Christian Sophus Ehlers

Direktør for nødhjælpsorganisation indtræder i bestyrelsen hos Transparency International Danmark

Christian Sophus Ehlers, der til daglig er direktør for nødhjælpsorganisationen Mercy Ships Danmark, er blevet udpeget til bestyrelsesmedlem i Transparency International Danmark.

Jon Michelsen

Transparency International Danmark har udpeget nyt bestyrelsesmedlem.

Valget er faldet på Christian Sophus Ehlers, der til daglig er direktør for nødhjælpsorganisationen Mercy Ships Danmark.

Det oplyser Christian Sophus Ehlers i en mail til Altinget.

Den danske afdeling af den uafhængige NGO 'Transparency International', som Christian Sophus Ehlers nu skal være en del af, arbejder på at forebygge korruption. En udfordring, det nye medlem ser frem til:

”Jeg glæder mig til at deltage i arbejdet, ikke mindst med det mål at øge danskeres bevidsthed om og støtte til arbejdet mod korruption og for åbenhed,” udtaler Christian Sophus Ehlers i meddelelsen og fortsætter:

”I særdeleshed ser jeg frem til at bidrage med rådgivning ift. at sikre, at flere bliver medlem af foreningen og dermed økonomisk støtter antikorruptionsarbejdet i Transparency International Danmark. En lille frivillig forening som TI har brug for private støttemedlemmer for at kunne gå op imod korruption - og for at sikre transparens i både den offentlige forvaltning og i den private sektor.”

Christian Sophus Ehlers har tidligere været ansat i Unicef Danmark, hvor han blandt andet har fungeret som mediechef i en treårig periode.

Han blev ansat i Mercy Ships Danmark i februar måned.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Sophus Ehlers

Konsulent, medlemsrekruttering & privatfundraising, bestyrelsesmedlem, Smilfonden
cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 2009), diplom i ledelse (DTU 2020)

0:000:00