Følg B 118 Anvendelse af testkøbere til kontrol af overholdelse af aldersgrænser ved salg af alkoholprodukter og andre varer med aldersbegrænsninger
(Erhvervsministeriet)


Fremsat af: Kirsten Normann Andersen (Gruppenæstformand (SF), formand for Social- og Ældreudvalget, MF (SF)), Karina Lorentzen Dehnhardt (MF, gruppeformand (SF))
Ministerområde: Erhvervsministeriet
Status: 2. behandling
7/6
2022
2. BEHANDLING

Salen: Testkøbere til kontrol af overholdelse af aldersgrænser ved salg af varer med aldersbegrænsninger

2. og sidste behandling af forslag til folketingsbeslutning om anvendelse af testkøbere til kontrol af overholdelse af aldersgrænser ved salg af alkoholprodukter og andre varer med aldersbegrænsninger (B 118).

2/6
2022

Fagforening advarer mod hemmelige shoppere i butikker

Både SF og Enhedslisten vil ansætte hemmelige shoppere mellem 15 og 17 år for at teste, om butikker overholder reglerne for salg af alkohol og tobak til unge. Regeringen er åben for at tage forslaget med i sundhedsforhandlingerne, men fagforeningen HK advarer kraftigt mod idéen, som de mener vil skade det psykiske arbejdsmiljø i branchen. 

Læs mere
6/6
2022
12/5
2022
1. BEHANDLING

Salen: Testkøbere til kontrol af aldersgrænser ved salg af alkoholprodukter og andre aldersbegrænsede varer

1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om anvendelse af testkøbere til kontrol af overholdelse af aldersgrænser ved salg af alkoholprodukter og andre varer med aldersbegrænsninger (B 118).

24/2
2022
FREMSAT

Lovforslag: B 118 (Erhvervsministeriet)

Forslag til folketingsbeslutning om anvendelse af testkøbere til kontrol af overholdelse af aldersgrænser ved salg af alkoholprodukter og andre varer med aldersbegrænsninger.