Astralis præsenterer et kvindehold i Counter-Strike

Den danske e-sport organisation Astralis har haft stor succes med deres herrehold i Counter Strike. Nu udvider de med et kvindehold, som skal kæmpe med i den internationale kvindeliga 'ESL Impact', som starter torsdag.

Astralis kvindehold består af fem spillere og en spansk træner, der skal kæmpe med i ESL Impact.
Astralis kvindehold består af fem spillere og en spansk træner, der skal kæmpe med i ESL Impact.Foto: Astralis
Simon Solkær Lassen

Electric Sports League lancerede i januar en international CS:GO liga for kvinder 'ESL Impact'. I den forbindelse lancerer den danske e-sports organisation Astralis nu et kvindeligt Counter-Strike hold, som skal kæmpe med i ESL Impact, der starter torsdag 8. september. 

"Vi tror på, vi med vores tilstedeværelse og investering i hold og budskaber kan være med til at gøre en positiv forskel. Sammen med den nye liga og andre hold, der også er med eller er på vej med nye hold, kan vi gøre kvinde-CS endnu mere interessant for både fans og brands, og dermed også gøre det til en god forretning", udtaler administrerende direktør i Astralis, Anders Hørsholt, i forbindelse med præsentationen af det nye hold. 

Holdet består af fem kvinder og en mandlig træner fra forskellige lande i Europa - heriblandt norske-danske Aurora Lyngsdal: 

0:000:00