Marie Sainabou Jeng
Programdirektør og stifter, Madland, højskolelærer, Suhrs Højskole, medlem, Københavns Kommunes Erhvervsråd, advisory board-medlem, FoodSHIFT 2030, advisory board-medlem, Foodprint Nordic, Fhv. Direktør, Koalition, stifter, mad+medier, kommunikationsrådgiver, Holm Kommunikation
Uddannet: Diplomuddannelse i Food Policy (City University of London), professionsbachelor i Ernæring og Sundhed (Københavns Professionshøjskole)
Født 24. august 1979, Aalborg
Artikler om Marie Sainabou Jeng
Madland: Nej, bioraffineret græsprotein skal ikke være fremtidens aftensmad
Når vi mekanisk omtaler fremtidens mad som "planteproteiner til human konsum" og "klimakost, der ikke må koste livsglæde", fremmedgør vi os fra vores mad og formår hverken at vise vejen eller inspirere til reel, bæredygtig forandring af madsystemerne, skriver Marie Sainabou Jeng.